Osłonka białkowa karmel fi 55 500 mb
Średnica po napełnieniu – 55 mm
Złożona osłonka – 86 mm
Osłonki te stosowane są do kiełbas średnio i gruborozdrobnionych. Nadają się do produkcji kiełbasy typu krakowska, szynkowa itp.
Przesyłka płatna z góry (przelew):
KURIER FEDEX – do 1 kg – 12,00 zł
- do 5kg – 13,00 zł
- do 20kg - 15,00 zł
- do 32 kg – 18,00 zł
POCZTA POLSKA
- list ekonomiczny polecony do 1kg 8,00zł
Przesyłka płatna za pobraniem (u kuriera):
KURIER FEDEX – do 1 kg – 14,00 zł
- do 5kg – 16,00 zł
- do 20kg - 18,00zł
- do 32 kg – 20,00 zł
- Przelewy24
- PayPo (Kup teraz, zapłać później)
- Raty
- Tradycyjny przelew bankowy na nasze konto w mBanku
- Za pobraniem u kuriera
Opis Osłonka białkowa karmel fi 55 500 mb
SPOSÓB UŻYCIA:
Przed użyciem należy zamoczyć osłonkę w letniej (25-30 stopni C) osolonej wodzie (10-15%) przez 30 minut. Przy osłonkach nadrukowanych należy czas namaczania wydłużyć do 60 minut. Podczas namaczania cała osłonka powinna być zamoczona. Zabieg ten sprawi, że osłonka będzie bardziej elastyczna.
PARZENIE I WĘDZENIE
Produkt włożony w osłonkę można parzyć i wędzić.
Maksymalna temperatura wędzenia wynosi 90 stopni C
Maksymalna temperatura parzenia wynosi 75 stopni C, maksymalna temperatura wewnątrz produktu 72 stopnie C.
Po procesie parzenia zalecane jest natychmiastowe schłodzenie wędlin.
Produkt przechowywać suchym pomieszczeniu, w temperaturze 5 do 25 stopni C.
Przed spożyciem osłonkę należy zdjąć z produktu.
Produkt spełnia wymagania Rozporządzenia (WE nr 1935/2004).
Szczegóły produktu
Specyficzne kody
Opinie o Osłonka białkowa karmel fi 55 500 mb
Brak recenzji użytkowników.